Padel X

Padel X jatkaa toiminnan kehittämistä ja kasvua jatkorahoituksen voimin – Helsingin Vallilan keskus laajenee

Alan suurimmaksi toimijaksi kasvanut kotimainen Padel X jatkaa toiminnan kehittämistä ja kasvua jatkorahoituksen turvin. Kasvua haetaan yrityskauppojen ja uusien keskusten avausten muodossa samalla kun liiketoiminnan kannattavuutta kehitetään. Ensimmäinen investointi kohdistuu Helsingin Vallilaan, jossa tiloja kasvatetaan remontin yhteydessä. Syksyllä pelit jatkuvat yhdeksällä kentällä nykyisen kuuden asemesta.

Padel X on varmistanut noin miljoonan euron jatkorahoituksen kotimaisilta sijoittajilta. Rahoituksen turvin markkinajohtaja jatkaa toiminnan kehittämistä ja kasvua. Investointeja tehdään nykyiseen portfolioon ja kasvuun. Pääpainona kasvussa ovat suuret kaupungit ja PK-seutu. Kasvua haetaan uusien keskusten avausten muodossa sekä yrityskaupoin. Samalla nykyisen portfolion kannattavuutta kehitetään, jonka johdosta yhtiö on lopettanut toiminnan Mikkelin kannattamattomassa yksikössä.

”Koko Padel X:n tiimi on kiitollinen rahoittajille luottamuksesta. Olemme innoissamme ja valmiita viemään toiminnan seuraavalle tasolle yhdessä pelaajien ja kumppaniemme kanssa.”, Padel X:n perustaja ja toimitusjohtaja Iivari Lappalainen kertoo.

Ensimmäinen uusi investointi tehdään Helsingin Vallilan keskukseen. Tiloja kasvatetaan ja keskus remontoidaan kesällä vastaamaan Padel X:n konseptia ja laatutasoa. Peliolosuhteet paranevat, valaistus uusitaan, ja tiloihin rakennetaan uudet kahvila- ja sosiaalitilat, sisältäen suuren uuden unisex-saunan. Samalla kenttämäärä kasvaa kuudesta kentästä yhdeksään.

”Helsingin Vallilan Train Factory -aluetta kehitetään pitkäjänteisesti laatu edellä. Jatkossa tiloissa voi harrastaa monipuolisesti urheilun ja kulttuurin saralla. Ensiluokkaiset padel-tilat ovat osa tätä kehitystä”, kiinteistönomistajan edustaja Raimo Sarajärvi toteaa.

Yhteystiedot:
Perustaja ja toimitusjohtaja Iivari Lappalainen, iivari@padelx.fi